perjantai 22. huhtikuuta 2011

Good night


Tämä päivä oli.. Noh, ei pilalle mennyt, mutta minusta riippumattomista syistä jouduin alistumaan broileri(?)piirakan palaseen ja muutamaan todella pieneen palaan kakkua. Kyseessä oli siis perhetutuilla kyläily näin pääsiäisen kunniaksi..  No, näitä sattuu, eikä niille oikein voi mitään. Piirakkakin oli onneksi broitsua, eikä mitään marja-sokerihöttöä. Ollaan siis ihan tyytyväisiä tilanteeseen. Olisi über-törkeää kieltäytyä moisista kun ne on vartavasten tehty/hankittu vieraita varten. Olen siinä mielessä ylpeä, että olisin VOINUT ottaa isompia paloja, syödä keksejä sun muuta. Itsekurini on siis selvästi jossain nurkan takana. ;)


Vapaapäiväni ei periaatteessa mennyt hukkaan, vaikka nukuin puoleen päivään asti, enkä saanut siivottua. Näin kuitenkin muutamaa kaveriani iltapäivällä. Oli siis ihan mukava päivä. :) Aamiaisena toimi ihan vaan munakokkeli vaihteeksi, ja päivällisenä kanasalaatti. Kanasuikku tosin oli marinoitua, koska kaupassa ei ostohetkellä ollut naturelleja vaihtoehtoja.. Joku muukin haluaa ihan selvästi kesäkuntoon! :D Iltapalaksi sekoittelin turkkilaisesta jogurtista, mustikoista ja muutamasta persikan puolikkaasta semmosen kivan mössön. :) Oli aika hyvää, vaikkakin makeutta olisi saanut ehkä olla lisää.. Mutta on totuteltava elämään ilman sitä kirottua sokeria! Kyllä tää tästä!


Äsken tein Callaneticsin läpi, siihen jää tämän päivän liikuntasuoritukset, jos ei lasketa muutaman kilometrin hyötyliikuntakävelyä sinne perhetutuille. Huomenna suuntaan salille töiden jälkeen! Ei muuten tuu mistään mitään. :D Otin eilen(?) väliaikavertailua varten bikinikuvat itsestäni... Huhhuh... Vähän on tullut edistystä edellisiin alusvaatekuviin, mutta reippaasti on vielä tehtävää! Saatan EHKÄ uskaltaa laittaa ne tänne joskus, mutta vasta sitten, kun on tapahtunut enemmän muutosta (toivottavasti) karisseiden kilojen myötä! Voisin oikeastaan tehdä pienen lupauksen... Kun kiloja on lähtenyt muutama lisää, laitan niitä kuvia tänne! Apua. Sovitaan, että 71 on se maaginen luku, jolloin olen myös turvallisesti normaalipainon sisällä. (Se normipainon raja menee jo 73,9kg kohdalla) Laitan siitä muistutuksen sivupalkkiin, etten vaan unohda! Toivon  todella, että jaksan puurtaa eteenpäin, sillä edessä on vielä pitkä matka kohti unelmakroppaa!

1 kommentti:

  1. Kivalta kuulostava päivä, ihana rento (: ! KUVIA TÄNNE ! ::D ja tsemppiä!

    Sophie
    www.laihaksi.blogspot.com

    VastaaPoista